skip to Main Content

Min nya TomTom Go Camper Tour

Det var för lite över en månad sedan när jag äntligen föll för frestelsen och bestämde mig för att investera i en riktig dedikerad navigator till lastbilen och husbilen för den delen.
I butiken så hade de bara ett märke och det passade mig egentligen alldeles utmärkt, för jag hade tänkt att lägga lite extra pengar på den så kallade Camper funktionen eller egenskapen som finns i den här GPSen.

Och det slutade med att jag köpte en TomTom Go Camper Tour för lite över 3000 Sek.
Det fungerar alldeles ypperligt från samma ögonblick jag kopplade in den.
Och jag gjorde även en film när jag berättade lite om den här GPSen med de olika funktioner, samt en del som jag tyckte var jättebra samt en del som jag tyckte var full fruktansvärt katastrofalt dåligt med den.

Så kolla in den filmen här i länken längst ner.
Dessutom så hittar du en del i Kunskapsbanken med frågor och svar på olika kommentarer och synpunkter som har kommit in angående denna GPSen.
Och inte minst mina egna uppfattningar och upplevelser med denna GPS

Du kan läsa alla dessa frågor och svar under länken Kunskapsbanken / Navigering

 

Video om TomTom Go Camper Tour >>

error: Skyddat innehåll !!