skip to Main Content

Jag är en svensk freelance / hobby fotograf som nu bor i varma soliga södra Spanien, men jag reser också runt i Europa för fotosessioner

Jag tror att fotografering är något du har inuti dig, kanske har du inte upptäckt det ännu. För mig har fotografering varit ett stort intresse sedan jag var liten, men har inte följt upp det förrän senare i livet.

Efter många år i servicebranschen inom Hotell, Restauranger, Barer och Kryssningsfartyg hamnade jag igen på torra land. Och för några år sedan beslutade jag äntligen att det var dags att få en ny DSLR och återgå till fotografering.

Idag har jag det stora privilegie att kunna kombinera flera av mina intressen med jobbet både i Norden och Spanien, att bo och leva i min Husbil ger en obeskrivlig frihets känsla. Och möjlighet att resa vart jag vill, när jag vill.
I denna hemsida och på min Youtube kanal har jag en massa video som jag hoppas skapar både inspiration och tänder en liten gnista i andra att följa deras dröm om ett liv i frihet och kunna resa som de vill.

error: Skyddat innehåll !!