skip to Main Content

Tyvärr är det många inte kan skilja på ditt och mitt, och det gäller även Copyright skyddat material i form av bild, text, ljud och publicerat material.

Och idag så har många inte insett att om man delar en fil, bild eller skyddat innehåll så är det faktiskt brottsligt.
Det är ett brott mot Copyrightlagen, exempelvis om du “tar” en av mina bilder eller filer och delar vidare till andra utan mitt skriftliga tilstånd så har du begått ett brott mot Upphovsrättslagen (Copyright infringement)
Detta gäller även om du bara kopierar bilen och lägger på ett inlägg i sociala media, så tänk till innan du “Lånar” en bild.
Det är inte lagligt och straffbart med upp till 13.000 USD per bild enligt senaste uppgifter från USA som hanterar detta

Vill du verkligen bryta mot detta för små enkla 35kr ?? 

Husbilskanalen kommer att anmäla ALLA som valt att struntar i denna lag och strunta i den mängd av arbete som ligger bakom en färdig publikation.

Skulle du stöta på material eller kunna ladda ner mina filer från någon annan plats än www.husbilskanalen.se så är det en olaglig delning, och det är faktiskt olagligt för dit att ladda ner.
rapportera gärna som du stöter på mitt material någonstans, och skulle det visa sig vara korrekt och det är ett upphovsrätts brott så kommer du att belönas med 1 Års gratis Premium medlemskap som tack för hjälpen

Skicka gärna info via Chatt ikonen på hemsidan
tack på förhand // Johnny

 


 

error: Skyddat innehåll !!