skip to Main Content

Författaren har vidtagit alla rimliga åtgärder för att uppnå riktigheten av innehållet på denna hemsida och i de eBöcker som omfattas i ditt medlemskap, och tar inget ansvar för fel eller försummelser. Informationen i detta dokument är “i befintligt skick” och bör endast användas som du tycker passar, och på egen risk.
Alla varumärken, servicemärken, personnamn eller produktnamn tillhör sina respektive ägare och används endast för referens. Det finns ingen underförstådd sponsring, anknytning, certifiering, godkännande eller stöd om jag använder en av dessa termer.

Bilder som används i boken och på hemsidan är skyddade av upphovsrättslagen och all kopiering och vidare spridning är ett direkt brott mot copyright lagen.
Bilderna är anpassade till att visas i digitalt format och kan då vara mindre skarpa än original bild. Detta för att din bok ska laddas ner och visas snabbare på din skärm eller läsplatta. Vissa färger och återgivningar kan vara annorlunda än originalet beroende på din skärm eller din läsplattas färginställning.

 

Reservationer för synpunkter
Alla har olika synpunkter på vad som är rätt och fel, och olika åsikter på hur vissa saker ska utföras. Med det sagt så vill jag påpeka att det som jag visar i boken och på hemsidan kan i många fall utföras på andra sätt, men det som jag visar här är metoder som passar mig bra och har fungerat utmärkt.
Att andra har olika rutiner och synpunkter förstår jag men detta är hur jag jobbar. Vissa punkter och tips kommer jag att upprepa på olika ställen i boken och hemsidan för att understryka att det är viktigt eller att är något du bör tänka på.

 

Kontakta mig och skicka ett meddelande

För att komma i kontakt måste du vara registrerad på hemsidan och skicka ditt meddelande via Chatt med den oranga ikonen i nedre högra hörnet.
Observera att Kontakt är inte detsamma som SUPPORT och jag ger ingen Juridisk rådgivning och Konsultation på alla möjliga och omöjliga ämnen, alla frågor som på något sätt involverar Lagar och Regelverk blir ej besvarade
Däremot är Kontakt sidan till för att få hjälp med något på hemsidan, fråga om Medlemskapen, PDF Böckerna osv eller Youtube, samt att ge Synpunkter, Förslag, Kritik eller Beröm, inte om “Vilken väg tar vi nu när det är mycket trafik i Frankrike” eller min personliga favorit, “Varför funkar inte mitt bankkort i Marbella?” osv.

Dessutom kan jag inte svara på frågor om “Men vi har frågat andra också, och dom säger att det är si och så”
Jag får en mängd frågor som ber mig ifrågasätta andras synpunkter, kommentarer och påstående.
Och det är inte rättvist att först få ett svar från andra och sen komma till mig för att jag ska lägga tid på att undersöka vad som sagts och hur det stämmer, för att slutligen bara få ett kort svar. “Ok, men då vet vi”

Vi har en enormt stor och grupp med en oändlig mängd av kunskap, Gå med i gruppen och ställ dina frågor där.

Mycket tråkigt att det kom till detta, men jag läggar enorm tid på frågor som faktiskt enkelt kan hittas mycket snabbare själv med en enkel Google sökning. Och email kontakt har sista tiden blivit kraftigt missbrukat.
Så nu är det tyvärr stängt för det, Får se hur det blir framöver om vi kan smyga igång igen utan att det spinner ur kontroll igen :)
Hoppas ni har förståelse för detta.

Se gärna denna video för mera om Support 

 

Registrering med felaktig email adress
Kommer att raderas vid nästa email utskick, jag får automatiskt information om vilka email som är felaktiga eller sk Fake email. Och för att hålla en ren och äkta tjänst som gynnar våra medlemmar på bästa sätt genomförs det regelbunda rensningar i registret.

Jag förbehåller mig rätten att radera ofullständiga, felaktiga och ej aktiva gratis registreringar utan förvarning.
Dessutom kommer ofullständiga registreringar att raderas utan förvarning, att registrera dig och hoppas att du får tillgång till medlems sidorna utan genomförd medlemsavgift är slöseri med tid.
Det går inte :) och din registrering kommer att raderas

 

Avsluta medlemskap och Ångerrätt
Du kan när som helst avsluta ditt medlemskap och ändå har tillgång till allt framtill dagen ditt medlemskap löper ut. Därefter kommer det automatiskt att avslutas utan att ytterligare avgift tas ut. Påbörjad medlemstid berättigar ingen återbetalning.

Husbilskanalen är en information och medlems sida där du betalar för att få tillgång till våra Premium PDF filer, Videoguider och en massa aktuell information som gynnar dig som Husbilsägare.
Vi ger ingen återbetalning av medlemsavgift vid påbörjat medlemskap.
Du samtycker och godkänner att du avsäger dig rätten till ångerfrist och återbetalning i samband med din registrering på vår hemsida.

Allt innehåll på vår sida är copyright skyddat av husbilskanalen.se och all reproduktion eller spridande av material är ett direkt brott mot upphovsrätts lagen, och kommer att hanteras därefter.

Villkor kan uppdateras kontinuerligt utan vidare förvarning

www.husbilskanalen.se
Copyright © 2020 husbilskanalen.se – All rights reserved

error: Skyddat innehåll !!