skip to Main Content

Som ett litet barn innan Jul

Det är helt otroligt egentligen hur en vuxen person kan känna sig som ett litet barn innan julafton.

Visserligen så börjar det närma sig jul men det är inte därför som jag känner mig som jag gör.
Det är nu bara få dagar kvar tills jag äntligen kan börja ge mig ut i bilen söderut igen mot Spanien, Och jag har med stor glädje och avund läst alla era inlägg och sett alla era bilder från resan runt omkring nu i sommar.
Men för min del så är det ju så att jobbet tar ofantligt mycket tid under sommaren för att kunna åka iväg på vintern.
Och jag tror att det kanske är en bra ide att göra det till en Säsong serie istället, men det avstår att bestämma senare nästa år.

Det har också betytt förstås att hemsidan har lidit ganska ordentligt, men nu är det snart dags igen och jag har en massa goda idéer i huvudet som jag kommer att jobba hårt med från första dagen jag ge mig av härifrån Danmark mot Spanien.
Det är som har hållit mig tillbaka är väldigt stor del att hemsidan inte ha fungera till 100 % som jag har velat, när en sak fungerar så gör det att en annan sak inte fungerar och så vidare och så vidare.

Men nu känns det som om att jag har det mesta under kontroll, Medlemsregistrering och medlemssidorna fungera precis som de ska (Tror jag i alla fall)
Vissa har varit väldigt tidigt ute och snabba med att registrera sig på hemsidan och det är jag ju offentligt tacksam för. Och ni kommer inte att bli besvikna på innehållet som kommer framöver.

 

Min stora önskan att kunna köra många flera LIVE utlottningar blir nog bara en önskan, Många vill ha det men vill samtidigt ha det gratis
Och det är ju en matematik som inte funkar så bra, inte ens sponsrade TV program ger bort gratis :)

 

error: Skyddat innehåll !!