skip to Main Content

10 Punkters Checklista

Jag tror att vi alla går runt med en inre liten checklista i huvudet när vi börja planera på resor.

Och jag började planera min resa sedan länge länge tillbaka, men ändå verkar det som att vi ibland glömmer någonting.
Någonting ganska enkelt och simpelt men ändå något som påverkar vår resa när vi väl är på väg, Och det är inte alls roligt när du har kommit en bra bit på väg och insett att du kanske har glömt någonting som du faktiskt är i behov av att ha med dig, exempelvis medicin osv.

Så jag har gjort en liten video där jag berättar om de här tio punkterna som åtminstone jag tycker är viktigare att ha koll på innan man åker iväg. Du kanske har någonting helt annat som är viktigt för dig och det är ju fullt begripligt.
Men checklistan är också tänkt att vara en liten inspirationskälla för att få igång tankesättet så du kanske minns något annat som man har glömt :-) :-).

Och för min del så verkar det som om att jag ganska ofta glömmer glömmer en och annan sak innan jag åker iväg, så titta på videon och så kan du också ladda ner den här checklistan på hemsidan. ( Du hittar den under PDF Böcker )

Du måste dock vara minst Basic medlem eller högre för att ladda ner den helt gratis.
Dessutom så kan du skriva ut denna checklistan och även denna kommer förstås att hållas uppdaterad framöver som du har gratis tillgång till

 

Se videon här..

 

error: Skyddat innehåll !!