skip to Main Content

Cantallops – En Spansk Juvel

Jag har ju en viss tendens till att falla in i en rutin och följer samma mönster vid varje resa, och det blir nog ganska lätt att man stannar till på samma platser och besöker samma restauranger varje gång, samt parkerar på samma parkering.

Men denna resan ner nu 2022 så valde jag att försöka göra det lite annorlunda, låt mig understryka försöka att göra det annorlunda :-) :-) Och när jag kommit över gränsen till Spanien och fick se så otroligt många husbilar som stod på husbilsparkeringen som jag normalt brukar stanna på så bestämde mig för att nu var det verkligen dags och leta efter någonting annat, Och uppleva någonting nytt i detta vackra Spanien.

Och det tog inte mer än 15 minuter extra körning för att komma till denna fantastiska underbara lilla juvel uppe i bergen, Egentligen så borde jag ju inte berätta om det då är den säkert överbelagd nästa år när jag kommer tillbaka igen :-) :-)
Men jag vill ändå dela med mig av en fantastisk plats uppe i spanska bergen

Kolla in videon så får du se lite mera om platsen och restaurangen som ligger precis där.
Tänk på att detta är en plats som ägs av restaurangen och den lilla hotellet som ligger där.

Se viden HÄR >>

error: Skyddat innehåll !!