skip to Main Content

Gott Nytt År 2022

Eller ska det egentligen vara 2023 ??

Spelar ingen roll, jag vill passa på och önska er alla ett riktigt Gott Nytt År och hoppas ni haft en underbar kväll med familj, nära och kära.

Jag vill tacka er alla för ert stöd, uppmuntran och deltagande i det jag gjort under 2022, det betyder mycket att så många varit involverade och kommit med förslag och konstruktiv kritik. Jag har tagit allt till mig och försöker lära av det.
Vi går mot ett nytt år 2023 och den gamla klichén om att hoppas det nya året blir ännu bättre kan väl knappast passa in bättre idag.

Vid denna tiden förra året var ju alla vaccinerade och vi kände på oss att vi nu var på väg ur en svårt tid som påverkade hela världen där många fick lida stora förluster, både ekonomiskt och personligt.
Att vi sedan en morgon i Februari vaknade och insåg vi kastats tillbaka i tiden till då man menade att Krig var en förnuftig handling och sätt att styra andra.

Europa befann sig plötsligt i Krig pga en enda man ansåg sig berättigad att invadera andra baserat på uppdiktad propaganda. Europa har trots denna enormt svåra tid hållit samman och kämpat för att stå emot påtryckningar.
Och det är nog den viktigaste tid i denna generationens liv att fortsätta med det, ger vi upp och ger efter kommer dessa  onda krafter inte att stanna vid bara ett lands gränser. Då vill de ha mera och till slut ? ja ingen vet var det slutar.

Men vi kan ju hoppas att 2023 blir året då Europas sammanhållning kommer att förbli enad och stark så det onda till slut inte längre klarar att ljuga för deras eget folk, överösa världen med propaganda, och brutalt slakta civila. Det som händer idag kan lätt jämföras med händelser för ca 80 år sedan.

Vi måste stå upp för vår egen framtid, demokrati och mänskligheten.
Krig är inte och kan aldrig accepteras som ett alternativ att tvinga andra överge deras tro, livstil och samhälle.

Vi borde vara klokare än så idag, många kloka förståsigpåare har i många år sagt att det kan aldrig hända igen, men nu är vi där igen.

Husbilskanalen är inte menat för politiska uppfattningar, men vissa saker behöver pratas om dagligen för att vi inte ska glömma att medan vi njuter av god mat och dryck i våra hem med familjer, firar Julen och det Nya året så avrättas andra där de står helt utan anledning på andra sidan Östersjön.

Önskar er all ett gott nytt år och må alla era Nyårslöften kunna hållas :)
// Johnny

error: Skyddat innehåll !!