skip to Main Content

Post Scam, Bli inte lurad

Igår så fick jag ett SMS i telefonen som berättade för mig att jag hade ett paket som inte kunde
levereras till mig på grund av bristande frakt betalning.

Jag behövde inte mer än 1 Mikrosekund för att inse att det var en bluff.
Men nyfikenheten blev för stor och jag ville se hur långt de egentligen skulle gå för att se hur bluffen egentligen fungerade, Och faktiskt så behövde jag inte gå speciellt långt för det var väldigt slarvigt gjort även om grundidén i deras bluff  var relativt imponerande faktiskt

Jag har gjort en video om detta som du kan titta på bara klicka på länken här nedan.

Egentligen så ska man ju inte klicka på sånt här överhuvudtaget, Det kan gå galet men jag anser nog att jag rimligt bra koll på mina grejer och vet ungefär var gränsen går

 

SE VIDEON HÄR…

error: Skyddat innehåll !!