skip to Main Content

Värdelös dyr solpanel

Jag köpte denna Ecoflow Solpanel i Spanien kort tid efter jag köpte en Powerstation av samma tillverkare.
Jag var grymt nöjd med min Powerstation och resonerade som så många andra att om denna är så bra, då måste ju deras solpanel hålla samma mått.
Men vilken stor besvikelse, är den stabil ? är den snabb och smidig och ställa upp ? och ger den verkligen värde för nästan 5400kr som jag gav för min ?

Nä absolut inte, de yttre panelerna fladdrar duktigt och det finns inget sätt att stabilisera dom utan att göra en egen konstruktion.

Enkelt och simpelt fäste med en karbinhake, som inte alls ger stabilitet och är en irritation vid varje gång man ska sätta upp den

Panelen står eller rättare och sagt ligger som en slö tonåring i soffan utan plan riktning mot solen, och ser generellt slarvig och billig ut.
Och billig det vara den absolut inte.

 

Dessutom är du tvungen att fäste panelsidor mend en hemmalagad variant av lång pinne om ger stöd och fästa dessa med någon typ av stropp som du ser i bilden ovan.

Det ska inte behövas hålla på med hemma snickerier med en så dyr panel

Man fäster den i deras väska stativ med karbinhakar i dessa öljetter, som innan jag ens börjat använda min panel på allvar börjat släppa fäste om själva panelen.
Mycket dålig kvalitet

Bara en kort tidsfråga innan denna kommer att släppa helt

Visserligen kan man köpa ett Ecoflow stativ, men till 32.000 Kr !!!!! så får det vara .
Svaret är nej, mycket besviknade stabilitet och montering av denna panel.
Köp en Biltema så blir du nöjd.

Rekommendation, köp INTE denna lägg pengarna på något annat. det finns många paneler som är bra mycket bättre än denna och oftast till bra bättre pris.
Men aldrig mera en Ecoflow solpanel, jag är en person som kan vara överstig med mina prylar men denna har jag tappat respekten för och kunde inte bry mig om jag tappar den eller om den tar skada.

Kolla in filmen jag gjorde om denna HÄR >>>

error: Skyddat innehåll !!